Lea Michele stralend op 29 maart 2014 tijdens de Kids' Choice Awards in Los Angeles.

15 pony's van sterren door wie wij ons laten inspireren

Door Sandra Da Silva -

Een pony is en blijft tijdloos voor alle leeftijden. Van teenage girl via working girl tot een volwassen vrouw, we kunnen hem in vele vormen gieten zodat hij aan elke persoonlijkheid voldoet. Recht, superglad, dun uitlopend of zelfs bol: op z'n minst kunnen we zeggen dat hij zich aanpast aan uw hoofd en aan dat van elke beautysta.

Een pony, ja, maar welke?

Dankzij onze people komen wij geen inspiratie tekort. Er vormen zich al vlug kliekjes onder de vele fashionista's, die de pony op hun eigen manier dragen:

- De uitgedunde versie: van Eva Longoria tot Sophie Marceau via Jennifer Garner, deze uitgedunde pony is een goed compromis voor hen die van pony's houden, zonder het gezicht hard te maken met een al te grafisch effect. Zo is hij licht en kan hij zelfs ombré hair verfraaien!

- De pony die net boven de wimpers is geknipt: deze pony wordt eerder massaal gedragen door jonge actrices die dol zijn op het zeer rockachtig effect van een pony tot net boven de ogen. Shenae Grimes of Carly Rae Jepsen dragen hem allebei voor een grungestijl vol overtuiging.

- De bolle versie: Bella Thorne of Kelly Rowland pralen er fier mee. We zijn dol op deze versie die noch te gekunsteld, noch te casual is en die mooi uitkomt door een opmerkelijk volumineus effect.

- De pony opzij gedragen: Karlie Kloss of Anne Hathaway hebben hem uitgeprobeerd. Met een klassieke lok opzij is hij korter en tekent hij uw voorhoofd met stijl. Een ideaal compromis om een androgyn kapsel te verzachten.

En u, welke pony hebt u het liefst? Aan inspiratie geen gebrek!

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Elseve extraordinary oil sublime rende ultra lichte droge olie
Elseve extraordinary oil sublime rende ultra lichte droge olie
Elnett heat protection voor steil haar
Elnett heat protection voor steil haar
Elnett satin luminize
Elnett satin luminize
Elseve liss keratine aqua serum
Elseve liss keratine aqua serum
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN