Het Jean Paul Gaulthierdefilé SS 2015.

5 manicure-ideetjes die de feestdagen opleuken

Door Magali Van Bulck -

Hopelijk ben je al door de hellekringen van het kerstshoppen gepasseerd en kan je je nu volledig toeleggen op jezelf en je een fantastische beautylook aanmeten. Zoals elk jaar gaat er heel wat speciale aandacht uit naar een manicure op maat. Korte of lange nagels zijn van weinig belang, want het is vooral de aanloop naar de feestdagen, en de verwennerij die daarmee gepaard gaat, die cruciaal is. Als je je nagels lichtjes verwaarloosd hebt de afgelopen weken en hun verzorging wat verloren gegaan is in alle kerstdrukte, is het nog niet te laat om een inhaalmanoeuvre te doen. Voor wie met een gebrek aan inspiratie te kampen heeft, geeft Get The Look vijf originele ideetjes om je van de rest te onderscheiden.

De klassieker: Jean Paul Gaultier

Rode nagels tijdens de kerstperiode lijkt wel de logica zelve. Zowel Kerstmissfeer als femme fatale-allures uitstralen zijn twee vliegen in een klap. Maar als je echt een onevenaarbaar knaleffect wil creëren, ga je beter voor neon karmijnrood op korte nagels.

De tweekleur: Giles

Voor de feestdagen zijn alle nagelfolies toegestaan. Voor de nostalgici die wel te vinden zijn voor een french manicure, stelt Giles een omgekeerde french in kleur voor. Op het programma: dennenboomgroen langs je nagelriemen en zwart op de rest van je nagel.

De pailletjes: House of Holland

Kerstmis betekent rode jurken en pailletjes bij de vleet. Voor de girly girls onder jullie zijn 25 en 26 december twee uitgelezen gelegenheden om je mooiste glitternagellak boven te halen. Laat je inspireren door het House of Hollanddefilé: neem roze als basis en eindig met pailletjes op elke nagel.

De chique optie: Julien Macdonald

Blauw is al enkele seizoenen bijzonder in zwang. Op je ogen blijft de kleur stevig scoren, maar ook op je nagels is het een bewezen succesformule. Voor wie lange nagels wil uitproberen tijdens de feestdagen, kan het Julien Macdonalddefilé FW 14/15 als inspiratie dienen. Laat denimblauw je nagels sieren.

De kracht van chrome: Dsquared

Geen fan van pailletjes of gekke manicuren in het algemeen, maar toch een goede (nagel)indruk willen maken? Dsquared heeft aan jou gedacht en kwam tijdens het SS 15-defilé aandraven met een manicure met spiegeleffect. Die nail art zal heel wat potten breken in combinatie met een simpele zwarte of rode outfit. Glamour troef.

Heb jij de knoop al doorgehakt?

Zie ook :NAIL ART-Inspirations Nail Art-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche le vernis 401 rouge pin up
Color riche le vernis 401 rouge pin up
Color riche met textuureffecten 842 sequin explosion
Color riche met textuureffecten 842 sequin explosion
Color riche le vernis 222 imperial green
Color riche le vernis 222 imperial green
Color riche met textuureffecten 840 black diamond
Color riche met textuureffecten 840 black diamond
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN