Barbara Palvin, Demi Lovato: de sterren nemen een rock'n'chic-kapsel!

Barbara Palvin, Demi Lovato: de sterren nemen een rock'n'chic-kapsel!

Door Patricia Pereira de Matos -

Sterren lijken de rock'n'roll-touch op de rode loper aan te hebben genomen. Kapsels nemen een trendy en altijd chique look aan en passen zich gemakkelijk aan alle trends aan. De redactie van Get The Look heeft een lijst samengesteld met manieren om rock-kapsels te creëren:

- Opgebold haar: deze brengt in minder dan geen tijd volume aan uw kapsel en geeft het bovendien een absolute rockallure. Durf net als Barbara Palvin opgebold haar samen met een boyish outfit. Het brengt niet alleen harmonie in je look, maar breekt meteen het androgene kantje met een vrouwelijk en trendy kapsel.

- De banaan: Demi Lovato heeft het goed begrepen, niets is beter dan de banaan om een rock'n'roll-look te creëren. Net als zij kan u hem hoog op het hoofd dragen, maar ook als een haardotversie, die gemakkelijker is om dagelijks te maken.

- Messy: een "net-uit-bed"-kapsel geeft binnen no-time een vleugje rock'n'roll aan uw kleding. Laat u inspireren door Taylor Momsen en speel met uw scheiding om stijl en textuur aan uw haar te geven.

- Een haardot: hoog op het hoofd gedragen, de haardot vrij breed en warrig latend, hij geeft het kapsel in minder dan geen tijd pep. Maak een haardot en laat er, net zoals Leona Lewis, wat fijne lokken uit hangen voor een XXL-messy sock bun.

- Side hair: Clotilde Courau toont ons dat side hair niet alleen voor lange haren bestemd is. Zij draagt haar kapsel in een messy stijl, met een vlecht aan de zijkant voor een rock'n'glam-look. Een beetje verheven met een smoky eye zal het effect nog overtuigender zijn.

- Een gevlochten kroon: de gevlochten kroon is niet alleen romantisch, ze kan u ook een rockallure geven. Aarzel dus niet een brede en een beetje warrige vlecht te maken met een losse lok op de zijkant voor een toplook.

- Korte haren: een kapsel is kort, jazeker, maar het behoudt dat beetje grunge-effect. Miley Cyrus laat ons een zeer boyishe versie zien; met veel volume voor een hoge kam in de trend XXL-opgebold kapsel.

En u, welke versie van deze rockkapsels wil u uitproberen?

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Nieuws-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN