Ontdek de beautytrends die 2015 zullen overheersen.

Beauty: 5 trends voor 2015

Door Magali Van Bulck -

Januari staat standaard synoniem voor goede voornemens (die in februari vaak al opgeborgen worden), maar het is ook de uitgelezen gelegenheid om te experimenteren met de laatste mode- en beautytrends. Laat je verleiden tot een nieuw kapsel of misschien is je make-uptas wel aan een make-over toe, kwestie van het nieuwe jaar met een schone lei te beginnen. Dit seizoen is de wintermake-up iets kleurrijker dan anders. Tussen colorblock eyeliner en de perfecte nude teint gidst Get The Look je door het nieuwe beautyparcours waar de nieuwste it-richtlijnen van kracht zijn.

Onze beautyfavorieten van 2015

Om de grijze somberheid van de winter het hoofd te bieden, is een kleurrijke eyeliner een droomoplossing. Teken een stevige lijn op je ooglid en je poppy blik springt genoeg in het oog om de rest van je gezicht make-uploos te laten. Voor een avondje stappen kan je iets grafischer gaan met een tweekleurige smoky eyes in metalliektinten.

De komst van de winter betekent ook niet dat je je lippenwerk moet staken. Matroze bubblegumlippenstift fleurt dit mistroostige seizoen zo op. Combineer dat met XXL-wimpers en bereik zo een soort babydollmake-up.

Ook het succes van dikke wenkbrauwen valt niet te ontkennen. Als ware it-accessoires prijken ze triomferend op je gezicht. Voor een intensiteit zonder gelijke bewerk je ze met een wenkbrauwmascara om hen van de gewenste vorm te voorzien.

Wat je teint betreft, draag je verplicht frisheid en licht hoog in het vaandel. Nadat je een foundation met nude-effect hebt aangebracht, kan je je uitstraling nog boosten door op strategische plaatsen make-up aan te brengen die voor extra licht zorgt: op de binnenhoeken van je oog, de rug van je neus en je Cupidoboog.

Geen excuses meer om je start te missen in 2015!

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Make-up trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche accords intenses 285 pink fever
Color riche accords intenses 285 pink fever
Lumi magique primer pure beige
Lumi magique primer pure beige
Color riche les ombres velour noir e5
Color riche les ombres velour noir e5
Color riche le sourcil deep brown 303
Color riche le sourcil deep brown 303
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN