Gebruik een blur effect om oneffenheden merkbaar te vervagen.

Beauty trend: blur effect

Door Amandine Fournier -

Blur producten, ofwel "verdoezelende producten", beginnen stilletjes aan hun plekje te verwerven in onze cosmeticaschappen. Egaliserende stiftjes maken deel uit van de make-uproutine om rimpeltjes op te vullen en verwijde poriën onzichtbaar te maken. Een product waarmee we kleine oneffenheden kunnen "photoshoppen" en waar de echte beautysta's niet meer zonder kunnen. Get The Look legt u alles uit over de trend blur...

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan kunnen we er niet omheen, de "blur" producten geven de illusie van een perfecte. De crème werkt als een sluier; ze wordt in kleine hoeveelheden aangebracht op de zone's waar de huid oneffenheden vertoont, zoals bijvoorbeeld de neusvleugels of het voorhoofd. De blur crème past zich aan alle gelaatskleuren aan, maar is niet zo dekkend als een found-de-teint. Ze wordt alleen gebruikt of als basis voor make-up. Haar textuur past zich uitstekend aan de huid aan om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en glanzende plekken mat te maken. Ze zal de beste bondgenoot worden van de gemengde huid.

De blurtechnologie vertoont eveneens anti-agingeffecten dankzij de weerkaatsers van licht die zij bevat. Om te voorkomen dat de make-up rimpeltjes door de make-up heen zichtbaar zouden worden, brengen we de blur crème aan op de mondrimpels, de voorhoofdsrimpels en de rimpeltjes in de ooghoeken, om zo de tekenen van het ouder worden te verdoezelen.

Laatste voordeel en zeker niet het minst onbelangrijke voordeel: dit product laat toe de make-up langer te houden. We nemen ze overal mee naartoe nemen om tijdens de dag enkele retouches aan te brengen.

Vergeet photoshop en kies voor het blur effect om in exact twee minuten tijd een mooie huid tevoorschijn te toveren!

Zie ook :MAKE-UP-Make-up trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Nude magique blur medium
Nude magique blur medium
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN