Blake Lively tekende present bij de Golden Heart Awards in New York op 16 oktober 2014.

Blake Lively, Kate Middleton... bevallige moeders in 2015

Door Magali Van Bulck -

In 2014 werden Eva Mendes, Scarlett Johansson, Mila Kunis, Hannelore Knuts en Charlene van Monaco moeder in sterrenland, maar ook in 2015 belooft de kraamkliniek drukbezocht te worden. Get The Look zet de babybumps op een rij.

De future moms van 2015

- Blake Lively: als een ware Hollywoodprinses doet de knappe blondine ons wegdromen. De ambassadrice van L'Oréal Paris leeft in een sprookje, arm in arm met manlief Ryan Reynolds. Het perfecte koppel kondigde het heuglijke nieuws aan in oktober 2014 en het nieuwtje ging vlot over de tongen in de hele celebwereld. Sindsdien flaneert Blake lustig over de rode loper met haar buikje. Ze moet duidelijk niet aan glamour inboeten, maar hoe doet ze dat? Ze houdt de lippen stijf op elkaar en onthult haar girly geheimen niet...

- Kate Middleton: het grote nieuws dat ons in 2014 toch een geruime tijd in zijn greep heeft gehouden, is de tweede koninklijke baby op het Britse eiland. Baby George, die zelf op heel wat media-aandacht kon rekenen bij zijn geboorte, krijgt er een broertje of zusje bij die de show even zal stelen. In afwachting daarvan blijft de hertogin van Cambridge trouw aan haar chique dresscode.

- Shakira: heel discreet en ver weg van de media geniet Shakira van haar tweede zwangerschap. Er is een broertje of zusje op komst voor de kleine Milan.

- Coco Rocha: het Canadese topmodel loopt stijlvol met haar rondingen te pronken. Ondanks haar ronde buikje blijft de rest van haar figuur nagenoeg onveranderd. Zelfs als toekomstige mama blijft haar topmodellencarrière een duidelijk gegeven.

- Jessica Biel: mevrouw Justin Timberlake verwacht haar eerste kindje. Ondanks de gigantische impact van het nieuws, waren de publieke optredens van de actrice bijzonder beperkt.

Wij wachten vol ongeduld op de jongste telgen van deze glamoureuze gezinnetjes.

Zie ook :Nieuws-Rode loper-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN