Le low nail : tendance phare pour nos ongles.

De low nail: 3 redenen om ons eraan te wagen

Door Anne Guitteny -

De low nail, lijkt dat u wat? Het is een trend voor onze nagels die sinds enkele seizoenen definitief een must is geworden om mee te pronken.

Voor hen die nog niet vertrouwd zijn met dit woord voor nailista's, het gaat om een manicure met zachte kleuren: licht grijs, rosékleurig wit, beige, abrikooskleur, pasteltinten...

De low nail is poederkleurig en subtiel en geeft ons echte poppenvingers!

De low nail, 3 redenen om hem niet te weerstaan

- Het is fris, verfijnd en vrouwelijk... U loopt geen risico om u te vergissen met deze sobere kleuren, die bovendien gecombineerd kunnen worden met alle looks zonder de aandacht te trekken.

- Het is tegelijk trendy... en tijdloos: niets is trendy-er op dit moment dan u met nude te vertonen, of het nu gaat om make-up of om manicure. Men gaat massaal voor naturel, en dat doet goed!

- Het is geraffineerd: deze manicure is risicoloos en een echt teken van elegantie. U kunt hem bijvoorbeeld, zonder er vragen bij te stellen, dragen tijdens een sollicitatiegesprek. Chic en elegantie: twee waarden waar we ja tegen zeggen!

En onze nagels zeggen deze zomer meer dan ooit "ja" tegen zeer lichte kleuren in mooie witte dégradé-tinten... We kijken ernaar uit!

Moeten we onze gekleurde nagels vaarwel zeggen?

Welnee! Het voordeel van nagellak (en de liefdesgeschiedenis die we ermee hebben) is dat we hem kunnen variëren naar gelang ons humeur. Het is dus niet zo dat we onze flashy nagellak of ons verleidelijk rood vaarwel zeggen omdat we de low-nailmanicure toepassen. Alles is toegestaan, en daarom is onze nagellakbeautycase altijd zo vol!

Zie ook :NAIL ART-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche le vernis 850 lemon meringue
Color riche le vernis 850 lemon meringue
Color riche le vernis 852 pistachio dragee
Color riche le vernis 852 pistachio dragee
Color riche le vernis 851 nouvelle vague
Color riche le vernis 851 nouvelle vague
Color riche le vernis 858 ocean porcelain
Color riche le vernis 858 ocean porcelain
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN