<p>Met welke lippenstift ga jij de feestdagen in?</p>

Een lippenstiftkleur die kerstproof is?

Door Magali Van Bulck -

We praten er al weken over en het moment loert om de hoek: je mag je bijna uren in de badkamer gaan opsluiten om ervoor te zorgen dat je je zondagskostuum op de meest glamoureuze wijze draagt, want voor de Kerstman leveren we allemaal graag een inspanning. Om je richting topklasse te leiden, gidst Get The Look je door de wirwar aan lippenstifttinten.

Rood, lees: femme fatale

Rood is een vaste waarde in lippenland. De tijdloze doch sensuele klassieker blijft als bijzonder efficiënt verleidingswapen tellen. Ook op de rode loper is de dito kleur niet weg te denken. Met een little black dress bereik je een ongezien intens effect. Ga je echter voor een glittertop, kies dan eerder voor een matrode variant. Zelfs met kerst geldt: overdaad schaadt.

Nude, lees: geraffineerde dame

Als alle aandacht uitgaat naar je ogen in de vorm van smoky eyes of gouden oogschaduw, zorg je best dat je lippen het low profile houden. Ga voluit voor discreet nude om de elegantie van je lippen de hoogte in te jagen zonder de aandacht te veel te verleggen.

Flashy, lees: durfal

Wie heeft ooit de suggestie de wereld ingestuurd dat poppy kleuren als fuchsia en oranje voorbehouden zijn voor zomerse temperaturen? In de grijze somberheid die tijdens de heerschappij van Koning Winter domineert, kunnen gekleurde lippen de boel net opleuken en het verrassingselement vormen van een ietwat sombere teint of look. Durf voor die hevige kleur te gaan en oogst complimenten!

Glossy, lees: verlichte ziel

De laatste optie is gloss. Het resultaat is iets minder opvallend, maar daarom niet minder glamoureus. Shiny lippen trekken het licht aan, maar zijn minder fleurig. Hoe dan ook weet lipgloss heel wat vrouwenharten te veroveren en een avondje in kerstsfeer is de beste gelegenheid om ook jouw hart te laten inpalmen.

Dat kleine extraatje? Kies een lippenstift die lang blijft zitten, want door alle glazen champagne die tienduizendste gang wordt hem het vuur aan de schenen gelegd.

Ligt jouw lippenstift al klaar?

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Make-up trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche accords intenses 377 perfect red
Color riche accords intenses 377 perfect red
Glam shine balmy gloss 909 mad for pomegranate
Glam shine balmy gloss 909 mad for pomegranate
Color riche accords intenses 293 orange fever
Color riche accords intenses 293 orange fever
Rouge caresse 501 nude ingenue
Rouge caresse 501 nude ingenue
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN