Modeshow Jacquemus herfst-winter 2014/2015.

Fashion Week van Parijs: nude make-up in de kijker

Door Marie Hazet -

Al sinds enkele seizoenen is nude make-up een trend waar men niet meer omheen kan. Ontwerpers en beautysta's over de hele wereld staan dan ook massaal achter deze minimalistische make-up van het genre "no make-up make-up".

Terwijl de Fashion Week van Parijs in volle gang is, mikken vele ontwerpers nu al op deze make-up met tweede-huideffect. Of het nu de show van Balmain, Barbara Bui, Damir Doma, Jacquemus of Guy Laroche is, de teint is steeds perfect, en de lippen licht glossy. Ontwerp en raffinement die de aandacht vestigen op natuurlijke schoonheid.

De gouden regels voor een geslaagde nude make-up:

- Een gehydrateerde huid: elke make-up, intens of licht, vraagt om een verzorgde huid. Daarom,hydrateren we de huid 's morgens en 's avonds.

- Een volmaakte teint: Een huid moet zijdezacht, egaal en gematteerd zijn. Aarzel daarom niet om het geheel, zonder er de nadruk op te leggen, vorm te geven met een lichte voile van rosékleurige blush. Die zorgt onmiddellijk voor een mooie kleur en blijft naturel.

- Gekrulde wimpers: weg met de extra-zwarte volumemascara; we krullen de wimpers uitsluitend met een wimpertang. U krijgt een zichtbaar open blik, zonder artificieel te zijn.

- Glossy lippen: om het gezicht op te lichten en de lippen te laten stralen, gebruiken we een nude lipgloss gebruiken of een hydraterende licht glimmende balsem (2 werkingen in eens, we zijn er dol op).

En, durft u dit seizoen een nude make-up te gebruiken?

Zie ook :MAKE-UP-Make-up trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Nude magique eau de teint
Nude magique eau de teint
Color riche extraordinaire 600 beige
Color riche extraordinaire 600 beige
Color riche le crayon 10 sugar vanilla
Color riche le crayon 10 sugar vanilla
Color riche la manicure bb perfect
Color riche la manicure bb perfect
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN