Het regent : 3 kapsels in geval van nood

Het regent : 3 kapsels in geval van nood

Door Marie Hazet -

Help, de regen heeft zichzelf uitgenodigd in het Parijse landschap deze morgen. Niet zomaar een kleine stortbui, het zijn echt emmers water die we over ons heen krijgen. Het volstaat te zeggen dat met dit klimaat al onze inspanningen voor een vlekkeloze brushing terug gebracht zijn naar nul. De oplossing? Het juiste kapsel kiezen in periodes van hevige regen. Hier zijn er drie.

De vlecht

We legden gisteren 5 verschillende manieren uit om deze te dragen, dus dit is de ideale gelegenheid om eraan te beginnen. Inderdaad, de vlecht, of ze wordt gedragen als kroon, visgraat of klassiek, ze houdt je haren bij mekaar en voorkomt dat ze zwellen door het vocht. Dus kroezels verknoeien uw kapsel niet, en je hebt de hele dag door een perfect kapsel.

De haardot bun

Als je deze gebruikelijk tijdens de zomer om je haar tegen het zeewater of het water uit het zwembad te beschermen, kan het deze keer gedragen worden om de invloed van regen te verkleinen.

De Wet look

Als je niet zeker was of je de wet look wel zou durven proberen, dan is het nu of nooit het moment... en op een natuurlijke manier, zonder wet-lookgel nodig te hebben!

Dus, welke van deze kapsels zou jij vandaag (en morgen) dragen?

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN