Huwelijk: 5 kapsels om te stelen van de sterren

Huwelijk: 5 kapsels om te stelen van de sterren

Door Marie Hazet -

Het seizoen van de huwelijken is begonnen, en samen met hem het dilemma van de keuze van de jurk, het kapsel en de make-up die we zullen dragen. Bruidsmeisje, getuige, gewoon genodigde, of jezelf, toekomstige bruid: zie hier een selectie van vijf kapsels die je kunt stelen van de sterren om, als de grote dag is aangebroken, te stralen.

De romantische haardot van Gemma Arterton:

Versierd met een haarbandjuweel wint haar vage warrig-gekapte haardot aan romantiek. Draag hem boven een minimalistische kunstzinnige jurk.

De gebloemde haarband van Kirsten Dunst:

De haarband van Kirsten Dunst met zijn kleine paarse en gele bloemen en goudkleurige details geeft een vleugje maagdelijkheid en romantiek aan haar hele look. Draag hem boven een effen jurk zonder versiering.

De superlosse vlecht van Cheryl Cole:

Dit kapsel is supergesofistikeerd en geeft haar look een vleugje retro-chic. Draag het boven een jurk met blote rug die je vlecht en je rug des te meer doen uitkomen.

Het engelenkapsel van Olivia Culpo:

Haar lange haar dat beeldig versierd is met een haarbandjuweel geeft Olivia Culpo een engelachtige allure. Je kunt hem dragen met bijna alles. Van een zeer eenvoudige jurk tot een complexere jurk, dit kapsel is een vaste waarde. Chic en eenvoudig terzelfder tijd.

De retro carré van Julianne Hough:

Haar haren zijn perfect golvend en worden in bedwang gehouden in een retrostijl voor een glamour-resultaat. Draag het boven een jaren-'20-jurk: Charleston... om zo 100 % voor retro te kiezen.

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN