Ik wil mijn nagellak snel laten drogen!

Ik wil mijn nagellak snel laten drogen!

Door Patricia Pereira de Matos -

Nagellak, we zijn er dol op... maar we vrezen steeds weer voor de droogtijd! Een werkje dat snel naar de vaantjes kan gaan als de nagellak nog niet helemaal droog is. Om alle mogelijke afschilfering en beschadiging te voorkomen geeft de redactie u enkele tips.

Wij hebben gekozen voor de thuisoplossingen: we stimuleren het drogen door de handen gedurende 60 seconden (niet langer!) onder te dompelen in een bak met ijswater. Een andere oplossing is een haardroger op koude stand 1 à 2 minuten over de nagels laten blazen.

Niet overtuigd? L'Oreal Paris heeft aan u gedacht bij het creëren van de lak top coat sneldrogend. Na de manicure brengt men één enkele laag van deze lak aan en uw nagels zijn droog! Een ideale oplossing voor wie weinig geduld heeft.

We dragen zorg voor onze nagels

Het lijkt misschien banaal, maar een propere nagel, zonder crème en zonder onvolmaaktheden, droogt veel sneller.

We brengen dan ook per keer steeds dunnere laagjes aan en we wachten tot de eerste droog is (zeer snel) vooraleer we de volgende aanbrengen.

Denk eraan dat nagellak die meer dan een jaar oud is veel langer moet drogen – zonder zijn pasta-achtige structuur te noemen. Daarom verkiezen we recentere lakken. Een goed excuus om nieuwe te kopen!

Deze tips zullen u helpen een manicure aan te brengen die kan tippen aan die van de grootste professionals! Een goede gelegenheid om vaker van nagellak te veranderen!

Zie ook :NAIL ART-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN