Jennifer Aniston in Los Angeles op 16 februari 2012.

Jennifer Aniston & haar emblematische kapsels

Door Magali Van Bulck -

Als we een resem kappers allemaal dezelfde vraag voorschotelden, namelijk 'Naar welk sterrenkapsel wordt het meest gevraagd?', zouden we steevast hetzelfde antwoord krijgen: Jennifer Aniston. Het valt niet te ontkennen dat de Amerikaanse actrice altijd met een coupe kwam aandraven die een echte Disneyprinses waardig was en daarmee trots elke affiche sierde. Van haar korte bob tot haar sunkissed lokken: wij blikken nog eens terug op alle kapsels die ondertussen een ware cultstatus hebben dankzij onze favoriete 'friend'.

Jennifer Aniston, kapselkoningin

Ze mag dan al wel 45 kaarsjes uitgeblazen hebben, maar Jennifer Aniston blijft een echte kapselreferentie. In ver vervlogen tijden ergens in het Friendstijdperk droomden we allemaal van een Rachel Green-kapsel. Ook nu 'Friends' al bijna zo oud is als de straat, blijven we haar perfect verzorgde haardos bewonderen. Het is zo ondertussen wel Anistons handelsmerk geworden.

Of ze nu lang haar heeft, haar befaamde bob of middellange lokken, Jennifer draagt altijd zorg voor haar trots. Ze zijn op de millimeter berekend om steevast gesofisticeerd over te komen. Wavy lokken met een ietwat nonchalant effect? Een absolute no go voor de Amerikaanse. Een perfecte brushing, romantische krullen of helemaal bewerkt met een stijltang: dat is haar credo. Nochtans heeft ze nooit een dikke pony uitgeprobeerd. De enige variant die ze testte was uitgedund en sierde haar gezicht eerder van opzij.

In den beginne passeerde Aniston ons televisiescherm meestal met natuurlijk bruin haar. Daarna ging ze eerder voor sunkissed blond als signature move. In de loop der jaren kwamen en gingen de trends en doorliep Jennifer heel wat kleuren en schakeringen. Van goudblond tot lichtblond of asblond: ook op kleurenvlak is ze een referentie.

Laat jij je tot een Jennifer Aniston-coupe verleiden?

Zie ook :KAPSELS-Kapsels op de rode loper-Nieuws-Shop the look-Get the look

Get the look
Elnett satin kleurbescherming
Elnett satin kleurbescherming
Elseve color-vive verzorgende shampoo
Elseve color-vive verzorgende shampoo
Elseve color-vive instant miracle
Elseve color-vive instant miracle
Studio line silk & gloss gladmakende crème
Studio line silk & gloss gladmakende crème
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN