We onthouden het vintage kapsel van Léa Seydoux.

Kapselinspiratie: vintage krullen voor de feesten

Door Magali Van Bulck -

In de aanloop naar de feesten zijn onze interesses beperkt: alles staat in teken van de cadeaujacht en de juiste look. Hollywoodiaanse make-up, een ware prinsessenjurk en een kapsel dat een echte pin-upgirl waardig is: het hoort allemaal bij het spel. Ga niet voor half werk en haal alles uit de kast met vintage krullen, tijdloos en gedurfd. Test je krultang nog eens uit zodat je vanavond en/of morgen de retrokaart op de meest geslaagde manier kan trekken. Verbaas vrienden en familie met onevenaarbare klasse.

Vintage krullen: hét feestkapsel

Léa Seydoux, Blake Lively , Taylor Swift, Jennifer Lopez ... en er zijn er wel meer dan dit handvol sterren die voor retro kozen op de rode loper. Al naar gelang de lengte van hun haar gingen ze voor strakke golven zoals Jessie J, of iets losser en subtieler zoals Lauren Conrad.

Om deze coupe tot een goed einde te brengen, heb je vooral tijd nodig. Denk niet dat je even tussen pot en pint klaar kan staan om je gasten stijlvol en met open armen te ontvangen. Wil je er als Marilyn Monroe uitzien, dan moet je heel wat werk in je haar steken. Maak krullen door je haar met je krultang naar je gezicht toe te draaien.

Verleng de levensduur van je krullen door ze op te rollen en ze tegen je hoofd vast te maken terwijl ze afkoelen. Om dat gewenste retro-effect te bereiken, is het van kapitaal belang om ze achteraf voorzichtig te borstelen. Zo boost je het volume. Leg de laatste hand aan je meesterwerk met een stevige dosis lak.

Nog een laatste tip: met accessoires in je haar kan je niets verkeerds doen. Wapen je met een mooie speld om je haar achter je oor vast te maken. Klaar voor de feesten? Onze zegen heb je alvast!

Zie ook :KAPSELS-Kapsel tips-Kapsel trends-Kapsels op de rode loper-Shop the look-Get the look

Get the look
Elnett satin diamant
Elnett satin diamant
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN