Platinablond, de nieuwe it-kleuring van het voorjaars-/zomerseizoen.

Kapseltrend: terug naar platinablond

Door Amandine Fournier -

Het is officieel: platinablond komt dit seizoen met veel machtsvertoon terug. Het opwindende blond werd gespot tijdens de Fashion Week op de modeshows van Burberry, Versace, Carven of Tom Ford, en lijkt algemeen te worden erkend als de it-kleuring van het voorjaar/de zomer 2014. Maar past de cultkleur van Marylin Monroe wel op alle hoofden? Als Rita Ora, Miley Cyrus en Jessie J niet aarzelden de trend te volgen, kunnen wij dan hetzelfde doen? Get The Look vertelt u alles wat u moet weten over platina voordat u zich eraan waagt...

Voor wie?

Om een gedurfde kleur als platinablond te kiezen, hebt u best een stijl die er goed bij past. Hou het voor gezegd, sterk geoxideerd blond haar staat absoluut beter bij iemand met een zeer uitgesproken look die hem met overtuiging draagt. Als u zin hebt in een radicale verandering van uw haarkleur, is platinablond de kleur die u zoekt. Zowel brunettes als blondines kunnen deze kleuring – of beter ontkleuring – proberen, want ja, voordat u met een pin-uphaardos voor de dag komt, moet u eerst de natuurlijke kleur van uw haren lichter maken. Deze procedure, die erin bestaat de melanine in de haarvezels te oxideren, kan de hoofdhuid beschadigen. Daarom is het van het grootste belang om stap voor stap te werk te gaan.

Hoe onderhoud u platinablond?

Ontkleurde haren vragen sowieso meer verzorging. Het is raadzaam geschikte producten te gebruiken om de intensiteit van uw kleur te onderhouden en uw haren diepgaand te voeden. Kies voor producten voor gekleurd haar die ervoor zorgen dat uw blonde kleur niet vergeelt. Onthoud ten slotte dat platinablond om veel onderhoud vraagt, vooral ter hoogte van de wortels, en dus een zekere investering vereist.

Welke kapsels?

De mogelijkheden met platinablond zijn eindeloos. Speel met de look van een retropop met krullen of verschaf u een rock'n'roll allure met een wet look. Kortom, amuseer u!

Klaar om een sterk geoxideerde haardos uit te proberen?

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Préférence les blondissimes very platinum
Préférence les blondissimes very platinum
Préférence les blondissimes extreme platinum
Préférence les blondissimes extreme platinum
Récital préférence 10.21 stockholm extra licht parelmoer asblond
Récital préférence 10.21 stockholm extra licht parelmoer asblond
Préférence les blondissimes 01 blondissimes super licht natuurlijk blond
Préférence les blondissimes 01 blondissimes super licht natuurlijk blond
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN