Kate Upton.

Kate Upton: de beste looks van de "meest sexy vrouw van 2014"

Door Magali Van Bulck -

Ze had dit jaar haar eerste grote cinemarol te pakken (in The other woman met onder anderen Cameron Diaz) en mag zichzelf net de 'meest sexy vrouw van het jaar' noemen, als we de mensen van People mogen geloven. 2014 heeft Kate Upton duidelijk toegelachen. De nieuwe it-girl breekt overal potten. Met amper 22 lentes op de teller ligt er nog een lange, mooie carrière voor haar in het verschiet. Reden genoeg voor een overzicht van haar knapste outfits. Puur eyecandy.

Kate Upton, de meest sexy vrouw van het jaar, en terecht.

Met een lichaam om u tegen te zeggen en een gezicht van hetzelfde kaliber, is het amper verwonderlijk dat Kate Upton het tot een van 's werelds favoriete topmodellen heeft geschopt. De Amerikaanse is bijzonder gegeerd voor badpakkenshows. Dat kan moeilijk als een verrassing komen gezien haar vormen. Ze belichaamt de vrouwelijke perfectie. Haar titel als 'meest sexy vrouw' is dan ook helemaal op zijn plaats.

Haar beautycodes mogen dan wel heel uitgesproken zijn, haar looks zijn dat ook. Ze heeft er wel een handje van weg om haar figuur in de verf te zetten met mooie jurken. Zo onderstreept ze haar vrouwelijkheid. Of ze nu voor een strakke outfit, of eerder klassiek, lang, kort of colorblock gaat, ze straalt. Haar blonde lokken versterken het effect dat ze op het (mannelijke) publiek heeft.

Wij zijn bijvoorbeeld helemaal gewonnen voor haar gesofisticeerde bordeaux jurk of haar androgyne total look met witte smoking: chic en elegant.

Als sensuele stijlkoningin heeft Kate Upton duidelijk haar pluimen verdiend. Wij kunnen alleen maar instemmend knikken.

Zie ook :MODE-Rode loper-Nieuws-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN