Kirsten Dunst, Katy Perry ... ze vallen allemaal voor de hoofdband!

Kirsten Dunst, Katy Perry ... ze vallen allemaal voor de hoofdband!

Door Patricia Pereira de Matos -

De hoofdband is een onmisbare accessoire voor fashionista's! Naast een vleugje originaliteit die hij aan je outfit geeft, heeft hij het voordeel zich aan alle kapsels aan te passen. De redactie stelt je verschillende manieren voor om je deze trend eigen te maken:

- Romantische versie: gebloemd, gedraaid, ... de meer kunstzinnige hoofdband stelt je in staat een tikkeltje meer pep aan je kapsel te geven. Voor hen die een gevlochten kroon niet aandurven- of die het geduld niet hebben om het te proberen: breng accessoires aan op uw haarknot.

- Versie diadeem: een mooi detail is de haarband als kroon, discreet op golvend haar geplaatst. Je kan je laten inspireren door Jenna Dewan en haar fijn bewerkte hoofdband, terwijl je je haar golvend los laat hangen. Look van een zelfverzekerde prinses!

- Versie sjaaltje: Katy Perry toont ons dat een sjaaltje in het haar niet alleen voor hippies bedoeld is! Kies net als zij voor een gekleurde of één met tekeningen om wat meer pit aan je kapsel te geven; draag hem op los haar om te voorkomen dat het te veel wordt.

- Klassieke versie: ze heeft het goed begrepen, en ze hoeft er geen tonnen. Ze kiest voor een eenvoudige hoofdband, geplaatst op een warrig kapsel. Kies voor een gekleurde hoofdband, bij voorkeur een zomerse tint, net zoals het topje.

– Rock'n'roll: de hoofdband wordt al te vaak geassocieerd met een beeld van een braaf meisje, maar hij blijkt ook geschikt voor een rockstijl. Kelly Osbourne heeft losse lokken uit haar kapsel (zeer grunge) die verre van vulgair zijn en het koket en origineel maken.

En wat is jouw favoriete manier om een hoofdband te dragen?

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Nieuws-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN