Koningin Mathilde tijdens het huwelijk van prins Amedeo en Elisabetta Maria Rosboch.

Koningin Mathilde: het beste van 2014

Door Magali Van Bulck -

Het nieuwe jaar is nog niet goed en wel begonnen of we blikken nog eens terug op 2014 en hopen dat 2015 meer van dat royaals in petto voor ons heeft. Tussen alle officiële optredens en belangrijke ceremonies door die 2014 gekenmerkt hebben, was een element alvast een constante: de stijl van onze koningin. En omdat de jaarwisseling gedomineerd wordt door goede voornemens, nemen wij ons voor om de koningin ook in 2015 nauwgezet in de gaten te houden. Een stijloverzicht van 2014 dringt zich op.

Hevige kleuren

Felpaars, neonblauw of vuurrood: dit jaar maakte koningin Mathilde furore met haar kleurrijke outfits. Haar geheim? Ze trekt de originele kaart met asymmetrische vormen of uitgesneden mouwen. Haar perfect egale teint maakt menig vrouw jaloers. Haar dat nadoen is een eitje. Ga voor een vloeibare foundation met dekkende textuur en breng hem over je hele gezicht aan. Voilà.

Pastel troef

Vaalroze, lichtblauw of goudachtig beige: de koningin toont zich wel vaker een pastelverslaafde. We kunnen ons nog levendig haar knappe jurk met split voor de geest halen die ze in augustus vorig jaar in Nederland droeg. Maar ook lichte kleuren en atypische looks zijn voor de koningin geen onbekend terrein. Denk maar aan de jurk die ze op de marinebasis in Zeebrugge droeg.

En jij, hoe zag jij de koningin het liefst in 2014?

Zie ook :MODE-Rode loper-Nieuws-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN