Modeshow Marc by Marc Jacobs.

Make-up trend : de pop-oogschaduw

Door Amandine Fournier -

Ze maken deel uit van de make-up trends van het voorjaar 2014. Na de bevlieging voor de lippen pop, is het nu de beurt aan onze oogleden om snoepkleuren te vertonen. Zodra het mooier weer wordt, zal niet alleen het landschap kleur krijgen want onze ogen zullen op gemaakt worden met de kleuren groen, blauw of oranje. Om geduldig te blijven tot de komst van de lente, komt Get The Look terug op zijn schitterende oogschaduwen die ons al zin doen krijgen in het mooie weer!

It-kleuren van het seizoen

Reeds gespot op de prêt-à-porter modeshows van de Fashion Week in Londen, wordt electrisch blauw eveneens een must-have in onze make-updoos. De durvers zullen het cobaltblauw proberen, terwijl anderen eerder zullen gaan voor een pasteltint of turkoois.

Witte oogschaduw zal ook een toonaangevende kleur zijn dit voorjaar.

Mat, parelmoer, iriserend... deze nuance heeft als voordeel dat ze de blik vergroten en passen bij elke huidskleur.

Gebruiksaanwijzing

Om de colorblock trend toe te passen, leggen we het accent enkel op de ogen door te kiezen voor felle oogschaduw. Een verlengende mascara zal volstaan om deze reeds zeer uitgesproken make-up af te werken. Voor zo'n kleurrijke blik moet de teint volmaakt egaal zijn. Wat betreft de mond, kiezen we een nude en discrete tint voor een make-up die perfect in balans is.

Smoky-eye of halo op het beweeglijke ooglid, durf gewaagde make-up te dragen. Voor de meer voorzichtige, doe het zachtjes aan en schmink enkel de binnenste ooghoek voor een vleugje fun.

Ogen "pop", lijkt u dat wat?

Zie ook :MAKE-UP-Make-up trends-Shop the look-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN