XXL-wimpers en een wit oogpotlood op het natte deel van het ooglid: een duo dat ons doet denken aan de Twiggy-look!

Make-up: wit potlood maakt zijn comeback in onze beautycase

Door Anne Guitteny -

Dit voorjaar is de mode wit gekleurd! Wit dringt zich op in onze garderobekasten, op de rode loper, op onze nagels en zelfs in onze beautycases. Het is fris, voorjaarsachtig en minimalistisch, hoewel niet altijd gemakkelijk te dragen. Maar Get The Look begeleidt u!

Er zijn trends waarvan we denken dat we ze voor altijd achter ons gelaten hebben... en toch: het witte potlood is weer terug! Gaat u eens na wanneer u voor het laatst wit potlood gedragen hebt. Net zoals voor ons was dat wellicht in uw middelbareschooltijd... Maar in 2014 is het op de podia gespot en is het trendyer dan ooit. Het bewijs aan de hand van vier punten!

De grafische versie

Deze lente kan wit potlood als een grafische trend worden gebruikt in navolging van het intens zwarte lijntje. Als u het aanbrengt aan de rand van de bovenste oogleden wordt uw blik betoverend en sophisticated, de podia waard. Uw teint moet onberispelijk zijn en op uw lippen brengt u gewoon een discrete gloss aan. Het resultaat: een nude look met een vleugje originaliteit in alle bescheidenheid.

Een vaag lijntje

We brengen ons wit potlood aan op het bewegende ooglid. We kunnen ook gebruik maken van witte oogschaduw als ondergrond. We trekken een behoorlijk dik lijntje dat we vervagen met een kwastje. Effect gegarandeerd, temeer op een gebruinde huid.

Met een pop oogschaduw

Pop oogschaduw is gewaagd, speels en gekleurd en maakt zijn comeback. Zo kunnen we een flashy kleur op het ooglid aanbrengen en onze blik oplichten met een lijntje wit potlood op het onderste natte gedeelte van het ooglid, net boven de wimpers. Technisch ideaal om glans te verkijgen.

Een Twiggy beautylook

Dit voorjaar zijn onze wimpers XXL; wij hebben u er de codes al voor gegeven. En om dit effect te accentueren brengen we ook wit aan op het natte gedeelte. Een retro look gegarandeerd; de Twiggy geest hangt nog altijd in de lucht!

En, klaar om wit potlood uit te proberen?

Zie ook :MAKE-UP-Make-up trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Contour kohl pure white 153
Contour kohl pure white 153
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN