<p>Die perfecte, donkere lippen staan geen enkele imperfectie toe. En daarom mag ook je teint niet het minste gebrek vertonen. Breng de <em>Accord parfait</em>-foundation van L'Oréal Paris aan met een borsteltje en verspreid de vloeistof van binnen naar buiten.</p>

Marsala lippen, stap voor stap

Door Magali Van Bulck -

Sinds het Pantone-instituut de topkleur van 2015 vrijgegeven heeft, viert marsala hoogtij in beautyland. De bordeaux tint, die zowat elke huiskleur kan sieren, is de nieuwe must-have van alle beautyfanaten. En omdat wij begaan zijn met je uiterlijk, geeft Get The Look je mee hoe je marsala op je lippen draagt.

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Make-up trends-Tutorials make-up-Shop the look-Get the look

Accord parfait foundation n7 ambre

1 Accord parfait foundation n7 ambre

Lumi magique light

2 Lumi magique light

Color riche collection exclusive pure reds by laetitia

3 Color riche collection exclusive...

Step by step

1 Accord parfait foundation n7 ambre

Die perfecte, donkere lippen staan geen enkele imperfectie toe. En daarom mag ook je teint niet het minste gebrek vertonen. Breng de Accord parfait-foundation van L'Oréal Paris aan met een borsteltje en verspreid de vloeistof van binnen naar buiten.

Accord parfait foundation n7 ambre

Accord parfait foundation n7 ambreMeer info

2 Lumi magique light

De laatste stap om een perfecte teint te garanderen: wapen je met een de Stylo touche de lumière om hier en daar nog wat aan camouflage te doen en de schaduwzones van je gezicht op te lichten. Voor een resultaat om u tegen te zeggen, gebruik je hem best op je donkere kringen, je neusvleugels en je kin.

Lumi magique light

Lumi magique lightMeer info

3 Color riche collection exclusive pure reds by laetitia

Nu het met je teint wel snor zit, is het hoog tijd voor wat kleur. Tover je Collection Exclusive Pure Reds by Laetitia boven en kleur voorzichtig je lippen in. Blijf braaf binnen de lijntjes. Als de kleur toch iets te intens is naar je zin, dep je lipstick dan een beetje af met je vinger.

Color riche collection exclusive pure reds by laetitia

Color riche collection exclusive pure reds by laetitiaMeer info
  1. Over hetzelfde onderwerp
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN