<p>DIT VOORJAAR ZEGGEN WE "JA TEGEN PASTELKLEUREN".</p>
<p></p>

Nail Art-trend: manicure in pasteltinten

Door Anne Guitteny -

Het lijkt erop dat pastelkleuren dé trend worden dit seizoen. Waar ze vorig jaar onze kledingkasten al veroverden, bestormen pasteltinten nu ook onze toilettassen. Enkele weken geleden vielen we nog voor pastelkleurige lippenstift, en nu wijst onze radar op pastelkleurige nagels. It-manicure in zicht? Zonder enige twijfel!

Manicure in pasteltinten: hoe te dragen?

Op de Californische rode loper hebben we Shay Mitchel gespot, de actrice van Pretty Little Liars, met mooie babyblauwe nagels. Een absoluut onweerstaanbare tint! En als een ster het op de rode loper durft, slaan wij door! Moeten wij er ons ook aan wagen?

Manicure in pasteltinten met zachte, frisse snoepkleuren is een perfect alternatief: tussen de low nail die echt chic en subtiel is, en neonkleurige nagels die pop en flashy zijn, veroveren pasteltinten hun plaats en verleiden ze zonder twijfel de hippe modefans die gretig op zoek zijn naar trends en meer nieuwigheden.

L'Oréal Paris heeft trouwens al aan ons gedacht, want het merk heeft net een gamma wit op de markt gebracht: zes afgeleide tinten van wit om verrukkelijke nagels mee te maken. We versieren onze nagels dus zonder aarzelen met pastelkleuren die we aanbrengen voor een algeheel girly en trendy effect, dat we naar wens en met volle overtuiging dragen.

En maakt u zich geen zorgen, pastel kunt u dragen met eender welke look, en zorgt voor nagels in de geest van een "onschuldige babypop". En voor hen die aarzelen over de kleurnuance, laat onze tips u inspiratie brengen.

Zie ook :NAIL ART-Inspirations Nail Art-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche le vernis 852 pistachio dragee
Color riche le vernis 852 pistachio dragee
Color riche le vernis 859 gourmandise
Color riche le vernis 859 gourmandise
Color riche le vernis 851 nouvelle vague
Color riche le vernis 851 nouvelle vague
Color riche le vernis 850 lemon meringue
Color riche le vernis 850 lemon meringue
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN