<p>Met welke make-up zet jij het nieuwe jaar in?</p>

Nieuwjaar: een beautylook voor elk soort feest

Door Magali Van Bulck -

Omdat elk event een andere make-up vergt, heeft Get The Look een handige gids opgesteld waardoor je elke gelegenheid aankan, en vooral het nieuwe jaar in schoonheid kan inzetten. Gelijk hoe je avond eruit ziet.

Make-up die mijn oudejaarsavond aankan

- Voor een avondje onder vrienden: je zit met je vrienden samen die je al jaren kent. In dat geval loont het niet echt de moeite om alles uit de kast te halen aangezien zij je in mooie en minder mooie tijden gekend hebben. Dat is natuurlijk geen excuus om je make-uptas helemaal links te laten liggen. Pas je dagelijkse make-up wat aan of leg hier en daar een klemtoon. Durf te spelen met kohl voor meer intensiteit, ga voor fellere lippen dan je normaal zou durven. Kortom, verras je vrienden zodat ze met zinnen afkomen als 'Je ziet er prachtig uit vanavond'.

- Voor oudjaar met familie: als je foie gras en andere decadente spijzen voorgeschoteld krijgt bij je familie, ga je beter voor subtiele en discrete make-up die je gezicht helemaal tot zijn recht laat komen zonder al te veel tierlantijntjes. Ga je voor het eerst bij je schoonouders vieren? Idem, zet enkel je troeven in de verf en laat je charme zijn werk doen.

- Voor een avondje dansen: als je graag de bloemetjes buitenzet en voor de gelegenheid een discotheek opzoekt, kan je je make-up maar best uitgesproken uitspelen: smoky eyes, glinsterende oogschaduw en een lichte teint: waan je een de koningin van de dansvloer en doe dat in stijl.

- Voor een tête-à-tête: als je het nieuwe jaar inzet met je geliefde, wil je verleiden met sexy make-up. Ga voor intens rode lippen en een geaccentueerde blik. Hij zal smelten...

- Voor een avondje met onbekenden: lijd jij ook aan onbeslistheid? Dan eindig je misschien ook wel bij de neef van de zus van de vriend van je beste vriendin. Een spontane beslissing staat meestal garant voor mooie herinneringen. Laat je dus van je beste kant zien en trek de naturelkaart, maar zet je troeven in de verf (je ogen, je lippen, je teint, al naar gelang). Ga voor make-up die lang blijft zitten, want de kans is groot dat je avondje uit je naar de meest onverwachte locaties leidt, en dat tot in de vroege uurtjes.

3, 2, 1... Gelukkig Nieuwjaar!

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche les ombres bordeaux imperial s5
Color riche les ombres bordeaux imperial s5
Color riche collection exclusive pure reds by julianne
Color riche collection exclusive pure reds by julianne
Super liner duo extra black
Super liner duo extra black
Color riche les ombres velour noir e5
Color riche les ombres velour noir e5
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN