<p>Verzorging troef tijdens de wintermaanden.</p>

Oogverzorging voor donkere wintermaanden

Door Magali Van Bulck -

Elke winter is het weer hetzelfde liedje voor wie te kampen heeft met een droge huid: de koude zorgt voor uitdroging en irritatie rond je ogen. Tijdens dit gure seizoen verdient dat specifieke deel van je gezicht wat verwennerij. Om alle tekenen van vermoeidheid de kop in te drukken en er tegelijkertijd zo goed uit te zien dat er alleen maar met superlatieven in jouw richting gegooid wordt, biedt Get The Look je alle gouden raad op een blaadje aan.

Aangepaste zorgen

Het sleutelwoord tot alle succes blijft uiteraard hydratatie. Breng zowel 's ochtends als 's avonds een verzorging aan die de huid rond je ogen ontlast en je blik weer op scherp stelt. Kies een product dat aangepast is aan je leeftijd en breng het zachtjes aan met je vingers. De waaier aan mogelijkheden lonkt. Een serum, een crème, een roll-on... Kies de formule die het best aansluit bij jouw specifieke noden. De bal ligt in jouw kamp.

Make-up op maat

Een gevoelige huid? Dan heb je misschien ook vervelende rode vlekjes die je liever gecamoufleerd ziet. Daarvoor zijn lichtere texturen zoals een eau de teint of licht poeder de ideale oplossing. Het grote voordeel van dat duo is dat ze niet comedogeen zijn dus mee-eters maken geen schijn van kans. Rimpels en kringen die een somberheid uitstralen waar je geen boodschap aan hebt, zijn ook verleden tijd met een anti-kringenverzorging die alle vermoeidheidsymptomen uitschakelt.

Ontschminken in alle rust

Die essentiële ontschminkstap overslaan, daar kan geen sprake van zijn. Kies voor een zacht product dat je zorgvuldig aanbrengt om de huid rond je ogen niet nog meer schade toe te brengen. De mogelijkheden liggen voor het grijpen: olie, crème of micellair water verwijderen alle make-upsporen zonder dat je je ziek moet wrijven en je het risico loopt je wenkbrauwen eraf te schuren.

Neem onze tips ter harte en geniet van het resultaat!

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Shop the look-Get the look

Get the look
Revitalift laser x3 verbeterende oogverzorging
Revitalift laser x3 verbeterende oogverzorging
Sublime soft verzachtende reinigingsmelk
Sublime soft verzachtende reinigingsmelk
Sublimist tegen vermoeidheid
Sublimist tegen vermoeidheid
Nude magique eau de teint beige nu 150
Nude magique eau de teint beige nu 150
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN