Rachel Bilson, Rihanna, Stana Katic, allemaal gek van eyeliner

Rachel Bilson, Rihanna, Stana Katic, allemaal gek van eyeliner

Door Sandra Da Silva -

Als er íets is waar de sterren niet zonder kunnen, is het wel eyeliner. Als we dachten dat dit fijne borsteltje passé of uit de mode zou raken, bewijst het jaar in jaar uit weer dat het deel uitmaakt van onze toiletzak, en verschaft het ons steeds weer sensationele reeënogen... Alyssa Milano, Nicole Richie, Kylie Jenner of Rihanna, ze zijn allen gezwicht voor een grafische blik. Maar hoe brengt u hem aan?

- Grafische eyeliner: dit lijntje is het meest gedurfd van alle en is niet bedoeld om discreet te zijn, maar eerder om uw bovenste ooglid in één beweging helemaal op te maken. Een stevige en grafische aanzet die je blik onderdompelt en maak hem af in de ooghoek door een lichte komma te tekenen. Kies voor een eyeliner met een brede punt zodat we het niet kunnen verknoeien en het lijntje dik genoeg tekenen.

- De klassieke reeënogen: met een klassieke eyeliner met fijne of brede punt accentueren we onze ogen met één enkel lijntje. We laten ons overvloedig inspireren door Brigitte Bardot en we vrolijken onze blik op in één beweging. Een beetje zwart oogpotlood op het onderste ooglid en we hebben onmiddellijk resultaat!

- Dubbele eyeliner: vaak wordt er gedacht dat hij voorbehouden is voor de catwalk, de dubbele eyeliner is nochtans voor ons even verrukkelijk, dames! Voor een avondje uit, of zelfs voor dagdagelijks gebruik kan dubbele eyeliner discreet maar doeltreffend zijn. u hoeft alleen maar een klassieke eyeliner aan te vullen met een tweede lijntje er onder, waarbij u vanaf de buitenste ooghoek begint. Gegarandeerd een verbluffend resultaat.

Een mooie oogopslag in minder dan geen tijd!

Zie ook :MAKE-UP-Make-up trends-Nieuws-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN