Dianna Agron ging voor de wob (een wavy bob voor de leken).

Retrospectieve: de kapseltrends van 2014

Door Magali Van Bulck -

2014 loopt op zijn laatste benen en dat luidt het overzichtstijdperk in. Hoog tijd voor een trendretrospectieve van welke tendensen ons beautyjaar gedomineerd hebben. En beautygewijs moeten we toegeven dat we verwend zijn geweest op kapselvlak. 2014 was doorspekt met originele coupes, gedurfde kleuringen en elegante kapsels, het een al populairder dan het ander, maar allemaal even trendy. Get The Look geeft je een bloemlezing van de kapseltrends van 2014.

De coupe van het jaar: de bob

Als er een award bestond voor het kapsel van het jaar, had de bob hem zonder twijfel weggekaapt. In 2014 hebben heel wat sterren hun lange lokken opgegeven en de schaar erin gezet. In dat clubje vinden we onder meer Karlie Kloss, Taylor Swift , Vanessa Hudgens, Dianna Agron, Jennifer Aniston, Léa Seydoux en nog heel wat anderen. De bob vierde hoogtij dit jaar, dat staat buiten kijf. Extra trendy werd je met wob, een wavy bob.

De kleuring van het jaar: blauw

Hoe vreemd het ook mag klinken, blauw was bijzonder in zwang in 2014. En opnieuw waren de celebs de motor achter het succes van de haartrend. Nicole Richie voerde de lijst aan. Maar ook Kylie Jenner en Demi Levato deden lustig mee. De gedurfde haarkleur geeft je gezicht heel wat karakter en legt je ongewone persoonlijkheid bloot.

Het kapsel van het jaar: de lage chignon

Hij was al wel langer bekend bij de kapselfanaten, maar dit jaar heeft de lage chignon ook de rode loper veroverd. Het kapsel heeft misschien de reputatie wat simplistisch te zijn, maar heel wat beroemdheden hebben hem omgetoverd in een bijzonder elegant it-kapsel. En daarbij hoort ontegensprekelijk een duidelijke scheiding en strakke lokken.

We hopen dat 2015 ook mooie kapselverrassingen in petto heeft!

Zie ook :KAPSELS-Kapsel trends-Shop the look-Get the look

Get the look
Elnett heat protection voor steil haar
Elnett heat protection voor steil haar
Hair expertise ever riche shampoo nutrition & lightness
Hair expertise ever riche shampoo nutrition & lightness
Hair expertise ever riche conditioner nutrition & lightness
Hair expertise ever riche conditioner nutrition & lightness
Studio line fix & shine styling mousse
Studio line fix & shine styling mousse
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN