Rihanna gaat voluit voor marsala op haar lippen.

Rihanna, lipstick addict

Door Magali Van Bulck -

Rihanna heeft een it-girlstatus waar te maken, want al jarenlang ligt ze in de bovenste schuif bij menig fashionista. Voor de modefanaten is ze een onevenaarbaar stijlicoon dat steevast origineel uit de hoek weet te komen. Vandaar ook dat de titel 'mode-icoon van 2014' op de CFDA Fashion Awards in New York niet echt uit de lucht kwam vallen. Voor de beautyfanatici is Riri de personificatie van het beautyideaal die met stijlen kan jongleren zonder de mist in te gaan en dat zonder ook maar de minste moeite.

Haar twee passies? Een voorliefde voor excentrieke haarprobeersels en verknochtheid aan lippenstift. In die laatste categorie kent Rihanna geen grenzen en kleurt ze maar wat graag buiten de lijntjes. In 2014 heeft de knappe van Barbados meermaals bewezen dat ze de pleziertjes op haar lippen graag afwisselt.

Het kleurenpalet van Rihanna

De afgelopen 12 maanden heeft de zangeres laten zien welke waaier aan kleuren tot haar repertoire behoorden. Ze stelde haar lipstickkunsten tentoon en een paar van die kunstjes zijn toch wel blijven hangen. Tijdens het Balmaindefilé FW 14/15 kwam ze bijvoorbeeld aandraven met paarse lippen. En ook neonoranje schrok haar niet af. Dat bewees ze tijdens het amfArgala. De knappe brunette liet ook al zien dat ze trendverslaafd is en twijfelde dus geen seconde om met haar marsala lippen te pronken.

Ondanks dat gekleurde lippenballet waarop ze ons al trakteerde, stopte het daar niet. Ook zwart bleek tot haar mogelijkheden te behoren. Als ze zelfs zo'n torenhoge uitdaging tot een goed einde kan brengen, kan Get The Look niet anders dan haar de Gouden Lipstickspalm van 2014 toewijzen.

Zie ook :MAKE-UP-Make-up tips-Make-up trends-Make-up op de rode loper-Shop the look-Get the look

Get the look
Infallible lip 121 flawless fuschia
Infallible lip 121 flawless fuschia
Shine caresse 402 milady
Shine caresse 402 milady
Color riche accords intenses 293 orange fever
Color riche accords intenses 293 orange fever
Color riche collection exclusive pure reds by laetitia
Color riche collection exclusive pure reds by laetitia
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN