Taylor Swift laat de wereld meegenieten van haar kerstboom.

Taylor Swift, Lucy Hale... al volop Kerstmis op Instagram

Door Magali Van Bulck -

Kerstballen allerhande, selfies met de Kerstman, feestsfeer... Kerstmis loert om de hoek, maar heel wat celebs steken hun kerstongeduld niet onder stoelen of banken. Instagram bulkt dan ook van de kerstfoto's. Get The Look geeft je een overzicht van de meest feeërieke kiekjes uit sterrenland.

Een vroege kerst

Kerstmis staat in de startblokken en daar hoort ontegensprekelijk een kerstboom bij. Heel wat sterren delen hun groene trots met bijpassende decoratie via de sociale netwerksites. Ook Taylor Swift maakt daar deel van uit en vereert ons met een kerstboomfoto. En het moet gezegd: ze is duidelijk niet gierig geweest met kerstverlichting. Wat een feestelijke boom.

It-girl Olivia Palermo werd ook op heterdaad betrapt toen ze de versiertoer opging. Met haar kerstboom, welteverstaan. De knappe brunette is duidelijk gezwicht voor een grote boom, aangezien ze haar versiertrucs pas kon bovenhalen als ze de ladder beklommen had.

Alessandra Ambrosio kan dan als vreemde eend in de bijt beschouwd worden. Zij poseerde voor een kerstboom, maar niet de hare. Maar haar schoonheid is in elk decor een constante.

Andere sterren kicken wat minder op kerstversiering. Zij leiden aan het peterpansyndroom en wanen zich liever een groot kind aan de zijde van de Kerstman. Zij zijn braaf geweest dit jaar en sommigen hebben daarom hun recht om de Kerstman in levenden lijve te zien al opgeëist. Reese Witherspoon liep hem toevallig tegen het lijf op weg naar de luchthaven. Zooey Deschanel nam liever een pose aan naast de geliefde kindervriend. En ook Poppy Delevigne speelt het prinsesje/ de bondgenoot van de Kerstman.

Nog een paar dagen op je tanden bijten!

Zie ook :Nieuws-Rode loper-Shop the look-Get the look

Get the look
La palette nude rosé
La palette nude rosé
Color riche les top coats 920 gold leaf
Color riche les top coats 920 gold leaf
Color riche collection exclusive pure reds by blake
Color riche collection exclusive pure reds by blake
Accord parfait blush 90 rose eclat
Accord parfait blush 90 rose eclat
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN