Tsarina: een gedurfde, feestelijke manicure door Tom Bachik

Door Magali Van Bulck -

Tom Bachik, die internationaal zijn nagelkunsten voor L'Oréal Paris mag showen, toont ons aan de hand van een hypergemakkelijke en snelle tutorial hoe ook wij ons een tsarina kunnen wanen met een originele manicure versierd met goud en edelstenen. Daarvoor kan de kerstcollectie Tsarina soelaas bieden, want daar zocht ook Tom zijn heil in. De collectie, waarmee L'Oréal Paris exclusief het feestseizoen inluidt, legt ook je nagels in de watten. Voor een keizerlijke manicure dien je gewoon onze leidraad te volgen!

Een feestelijke manicure: de handleiding

Stap 1

Breng een laag nagellak aan en laat dan voldoende drogen. De basis van je manicure wordt gevormd door een paarse nagellak (875 Kimono empire) met diepe en koninklijke schakeringen, die rechtstreeks uit de kerstcollectie Tsarina afstamt.

Stap 2

Breng een tweede laag aan en laat voldoende drogen. Ga deze keer voor gouden nagellak (233 Imperial gold) in het midden van je nagel en volg zijn vorm. Zorg ervoor dat de paarse rand nog zichtbaar is en dat de dikte ongeveer stabiel blijft.

Stap 3

Speel met de Jewel shaker*. Steek je vinger in je nieuwe favoriete nagelinstrument om glinsterende pareltjes aan te brengen waar je maar wil. Je kan ervoor kiezen om een klemtoon te leggen en te verbazen met een accent nail (waarbij alle glitter zich concentreert op je ringvinger) of je kan all the way gaan en al je nagels voorzien van blingbling.

Stap 4

Haal tenslotte je topcoat boven om de glittertjes op hun plaats te houden en de levensduurte van je manicure te verlengen.

Bewonder je keizerinnennagels. En dat allemaal dankzij deze chique manicure die verrassend simpel en extreem elegant is.

*Jewel shaker is nu te koop.

Zie ook :NAIL ART-Nail Art Tutorials-Inspirations Nail Art-Shop the look-Get the look

Get the look
Color riche la manicure 2-in-1 protect
Color riche la manicure 2-in-1 protect
Color riche la manicure sérum omega boost
Color riche la manicure sérum omega boost
Color riche le vernis 875 kimono empire
Color riche le vernis 875 kimono empire
Color riche le vernis 223 imperial gold
Color riche le vernis 223 imperial gold
  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN