Waar of onwaar: dagelijks nagellak dragen maakt je nagels geel

Waar of onwaar: dagelijks nagellak dragen maakt je nagels geel

Door Marie Hazet -

In het dagelijks leven maken bepaalde opvattingen ons het leven moeilijk. Zowel wat make-up als wat kapsels betreft is het moeilijk te weten of we juist bezig zijn. Daarom hebben wij besloten wekelijks terug te komen op verschillende misvattingen over schoonheid, om zo de juiste van de onjuiste opvattingen te onderscheiden.

Deze week bekijken we: dagelijks nagellak dragen maakt je nagels geel, waar of onwaar?

WAAR, maar te vermijden als u de juiste handelingen toepast. Inderdaad, nagels zijn poreus en hebben de neiging om de pigmenten van onze favoriete nagellak te absorberen. Het zijn zonder twijfel de donkere tinten nagellak die uw nagels zullen verkleuren. Vooral de superfelle, en in het bijzonder de rode kleuren: de it-manicure.

Geen paniek, dit betekent niet dat u moet stoppen uw favoriete nagellak te gebruiken, en enkel de tendance low nail moet toepassen: er bestaat een oplossing.

Broze nagels vereisen dagelijks onderhoud. Denk eraan uw nagels regelmatig te polijsten om u te verzekeren van sterke en perfect gladde nagels. Breng vervolgens, om ze te beschermen tegen de agressieve lak, een transparante basislaag aan vooraleer u uw gekleurde lak aanbrengt. Deze basislaag zal uw vingernagel beschermen en maakt het aanbrengen van de nagellak gemakkelijker.

Het te kiezen product:

De nagellak Résist & Shine Pro Keratine Base en Top coat van L'Oreal Paris. Als u Als u hem aanbrengt voor de nagellak, zal hij als basis dienen en uw nagels versterken, voeden en beschermen. Als u hem aanbrengt na de nagellak zal hij dienen als top coat, en zo een optimale hechting van uw nagellak verzekeren.

Besluit: Een droommanicure krijg je niet in een handomdraai. Neem de tijd om uw nagels te beschermen, te verzorgen en te onderhouden!

Zie ook :NAIL ART-Get the look

  1. UKUNT OOK
    VAN HOUDEN